Kontakt oss

Kontakt oss

SsangYong Se våre modeller Subaru Liberty Se våre nye modeller Bilverksted Se Hadeland Bil's bruktbiler

Bilverksted

Verkstedet hos Hadeland Bil er et moderne serviceverksted med det nyeste innen utstyr. Vi tar imot alle modeller og bilmerker til både service og mekaniske reparasjoner. Våre medarbeidere har et høyt kunnskapsnivå og gir god oppfølging gjennom hele prosessen.

Serviceverksted for alle bilmerker

Etter mange år i bransjen, har verkstedet opparbeidet sterk erfaring og kompetanse for alle bilmerker og modeller. Vi utfører service for air condition og klimaanlegg på alle biltyper, samt periodisk kjøretøykontroll på alle personbiler inntil 3500 kg.

Autorisert serviceverksted for Subaru og SsangYong

Som forhandler av Subaru og SsangYong gjennom flere år, er verkstedet vårt også autorisert for disse bilmerkene. Subaru er et japansk bilmerke der bilene med firhjulstrekk har utmerket seg mest, grunnet deres symmetriske «all wheel drive»-system. SsangYong er et Sør-Koreansk bilmerke, og det fjerde største i landet. Merket baserer seg på enkle, men robuste biler til en gunstig pris. Delelageret vårt har alltid høyfrekvente deler til Subaru og SsangYong på lager, noe som hindrer lange ventetider ved reparasjon og service på bilen din.

Kort leveringstid på bildeler til alle modeller

Vi har kort vei til hovedlagrene, slik at vi også kan sørge for kort leveringstid på deler og utstyr vi ikke lagerfører til vanlig. Gjennom verkstedet vårt leverer vi også kvalitetsdekk for alle sesonger og kjøreforhold, levert av Nokian og Continental. Vi hjelper deg med å finne dekkene som er best tilpasset din bil og bruk. Nokian jobber for å utvikle det beste innen dekk for nordiske forhold, der dekkene tilpasser seg underlaget og gir god komfort på veien. Continental jobber for å skape dekk med sikkerhet i trafikken, sammen med god kjørekomfort og glede. De leverer det siste innen dekk-teknologi med god kvalitet.

Kontakt oss og bestill time til bilen din

Ta kontakt med oss i dag for å bestille verkstedtime til din bil. Ring oss på telefon 613 22 100 ved å taste 1 for verksted/delelager, eller sende en mail til runar@hadelandbil.no.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til våre lokaler for en titt, eller for en spennende bilprat med våre dyktige og engasjerte medarbeidere.