Kontakt oss

Kontakt oss

SsangYong Se våre modeller Subaru Liberty Se våre nye modeller Bilverksted Se Hadeland Bil's bruktbiler

Om Hadeland Bil

Forhandler av Subaru og SsangYong i en årrekke

Hadeland Bil ble etablert som et salgs- og serviceverksted høsten 1987 under navnet Roa Bil AS. De første årene var vi et salgs- og serviceverksted for Nissan i Hadelandsdistriktet. Høsten 1997 ble vi forhandler av Subaru under navnet Hadeland Bil AS. Begge selskapene eksisterte under samme tak frem til vi ble fusjonert til ett selskap sommeren 2004. Vi avviklet Nissan i 2007 og ble forhandler av SsangYong i 2008. I dag er vi fortsatt en stolt forhandler av både Subaru og SsangYong.

Serviceverksted og forhandler av bruktbiler og kvalitetsdekk

Hadeland Bil har et Subaru og SsangYong autorisert serviceverksted for utførelse av service og mekaniske reparasjoner på alle bilmerker og modeller. Våre medarbeidere er opptatt av å alltid yte det lille ekstra for deg som kunde, og har i alle år levert etter mottoet «alltid fornøyde kunder».

Blant tjenestene våre, tilbyr vi innbytte, kjøp og salg av et godt utvalg bruktbiler til enhver tid, samt kvalitetsdekk fra Nokian og Continental. Vi hjelper deg med å finne dekkene best tilpasset sesong, kjøreforhold og bil.

Besøk oss på Roa

Du finner oss på Roa på Hadeland, kun 45 minutters kjøretur nord for Oslo, der E16 fra Hønefoss møter riksvei 4. Med ny hovedvei fra Gardermoen er vi også å finne kun en halvtime unna flyplassen. Kontakt oss på telefon 613 22 100 dersom du har spørsmål om oss og tjenestene våre, eller om du ønsker å booke en verkstedtime til bilen din.

 

Besøksadresse: Roalinna 14, 2740 ROA

Postadresse: Postboks 86, 2713 ROA